Medisch

Medisch

Blessure laten beoordelen

Voetbalvereniging SteDoCo ambieert om voor alle spelende leden begeleiding te bieden bij blessures. De A-selecties van zowel de dames als de heren hebben op iedere trainingsavond een eigen verzorger. Deze zijn tijdens trainingen en wedstrijden van deze selecties aanwezig.  Voor de overige spelers zijn vaste tijden vastgesteld om blessures te laten beoordelen. Binnenlopen is mogelijk, maar vooraf een afspraak maken is wel zo handig. Dit kan via medischestaf@stedoco.nl of via deze website bij contact.

Afdeling Dag Tijdstip Verzorger/Fysiotherapeut
Heren    Dinsdag 19:00-20:00 Jori van Zee
Dames Woensdag 19:00-20:00 Rob Kiliaan
Jeugd Maandag 18:30-19:00 Bart den Hartog
Academie Maandag 18:30-19:00 Bart den Hartog                             


Fysio PP

SteDoCo werkt samen met fysiotherapiepraktijk Fysio PP. De fysiotherapeut van Fysio PP is iedere maandagavond aanwezig in Medische ruimte 1 om blessures van de A-selecties en de jeugd/academie te beoordelen. Tevens zal de fysiotherapeut regelmatig in Medische ruimte 2 aanwezig zijn om fysiotherapeutische behandelingen te verrichten. Wilt u een afspraken maken voor fysiotherapie? Neem dan contact op met Fysio PP.

www.fysiopp.nl
0183 - 766041

WhatsApp
Op zaterdag een blessure opgelopen tijdens de wedstrijd en u wilt nu al weten wat u het beste kunt doen? Stuur dan een WhatsApp bericht naar Fysio PP. Zij zullen u direct een gericht advies meegeven.

06 13137875


Medische
staf SteDoCo

Bart den Hartog              Hoofd medische staf / Sportfysiotherapeut

Jori van Zee                      Hersteltrainer / Fysiotherapeut
Hennie Schrijver             Sportmasseur / Verzorger A-selectie Heren
Rob Kiliaan                      Sportmasseur / Verzorger A-selectie Dames
 
Fysio PP

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!