Medisch - SteDoCo

Medisch

Medisch

Blessure laten beoordelen

Voetbalvereniging SteDoCo ambieert om voor alle spelende leden begeleiding te bieden bij blessures. De A-selectie van de heren heeft op iedere trainingsavond een eigen verzorger. Deze is tijdens trainingen en wedstrijden van deze selectie aanwezig.  Voor de overige spelers zijn vaste tijden vastgesteld om blessures te laten beoordelen. Binnenlopen is mogelijk, maar vooraf een afspraak maken is wel zo handig. Dit kan via medischestaf@stedoco.nl of via deze website bij contact.

Afdeling Dag Tijdstip Verzorger/Fysiotherapeut
Heren    Dinsdag 19:00-20:00 Jori van Zee
Jeugd Maandag 18:30-19:00 Bart den Hartog


Fysio PP

SteDoCo werkt samen met fysiotherapiepraktijk Fysio PP. De fysiotherapeut van Fysio PP is iedere maandagavond aanwezig in Medische ruimte 1 om blessures van de A-selectie en de jeugd te beoordelen. Tevens zal de fysiotherapeut regelmatig in Medische ruimte 2 aanwezig zijn om fysiotherapeutische behandelingen te verrichten. Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie? Neem dan contact op met Fysio PP.

www.fysiopp.nl
0183 - 766041

WhatsApp
Op zaterdag een blessure opgelopen tijdens de wedstrijd en u wilt nu al weten wat u het beste kunt doen? Stuur dan een WhatsApp bericht naar Fysio PP. Zij zullen u direct een gericht advies meegeven.

06 13137875


Medische
staf SteDoCo

Bart den Hartog              Hoofd medische staf / Sportfysiotherapeut

Jori van Zee                      Hersteltrainer / Fysiotherapeut
Hennie Schrijver             Sportmasseur / Verzorger A-selectie Heren
 
Fysio PP
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!