... (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 2e klasse 11

18 februari 2017 8:30

Onbekend

Afgelopen zaterdag, 18 februari 2017, speelden onze jongens weer eens een competitiewedstrijd, en wel tegen VVAC JO9-1.

Van deze tegenstander hadden we tijdens het zaalvoetbaltournooi in Arkel gewonnen, dus de eerste inschatting was hoopvol. Echter, 2 weken geleden, toen onze JO9-1 geen wedstrijd speelde, wonnen onze gasten met maar liefst 7-1 van Hardinxveld JO9-2.

Al snel kwamen we er achter, dat zij een sterk team bleken te hebben, want de eerste 10 minuten hadden zij een veldoverwicht, wat reeds in de 5e minuut resulteerde in 0-1. In het tweede deel van de eerste helft nam SteDoCo het heft in handen en lieten onze jongens zien, dat ze ook goed kunnen voetballen. Echter, bij de afronding zat het niet mee, want bij een schot van Teyl bracht de kruising redding voor de tegenstander en schoten van Senne en Thimo gingen voorlangs. Kortom, het wachten was op een doelpunt voor onze jongens, zodat ze met 1-1 aan de limonade zouden kunnen, maar dat gebeurde helaas niet. Dan maar in de 2e helft !

Echter, bij de aanvang van deel 2 bleek Daan geblesseerd in de kleedkamer te zijn achtergebleven en dat was een gemis in de achterhoede, want al snel kon de tegenstander vrij gemakkelijk 0-2 aantekenen. Meteen daarna zou een vrij trap van Senne de aansluittreffer hebben kunnen opleveren, maar de bal belandde tegen de kruising. De tegenstander scoorde direct daarna uit een counter, zodat het nu wel erg moeilijk werd om nog een positief resultaat te boeken. Sterker nog, onze jongens waren, begrijpelijk,  teleurgesteld, wat dan ook aan het spel was te merken. VVAC trof nog een keer de paal en Demi moest bij een goed schot alles uit de kast halen om 0-4 te voorkomen. Jan Willem en Gijs kregen gaandeweg meer grip op de aanvallers van VVAC, zodat meer tegendoelpunten uitbleven, maar ondanks schoten van Thimo, Max, Teyl en Jelle, bleef de sore toch op 0-3 steken.

De totale wedstrijd overziend, kan geconcludeerd worden, dat SteDoCo een ietwat ongelukkige wedstrijd heeft gespeeld, maar dat VVAC vooral iets kiener was bij het benutten van de kansen.

Echter, SteDoCo JO9-1 heeft zeker kwaliteiten en dat zal ongetwijfeld de komende wedstrijden blijken, te beginnen met de wedstrijd op 4 maart als in Hoornaar Hardinxveld JO-2 op bezoek komt.

De selectie van SteDoCo JO9-1 bestond uit :