In een éénzijdige wedstrijd wint SteDoCo ruim van Altena

32'
60'
... (e.d.)

4 oktober 2016 20:00

In het kader van de EM-cup speelde SteDoCo in Nieuwendijjk tegen de plaatselijke club Altena, uitkomend in de zaterdag 2e klasse. Snel uitgerekend betekent dit dus, dat de gastheren 3 klassen lager spelen dan SteDoCo. Dat was dan ook in de gehele wedstrijd terug te vinden. Vanaf het begin zette SteDoCo veel druk en Altena kon niet meer doen dan verdedigen.

Na een kwartier viel het eerste doelpunt: Uit een assist van Joran Schröder (ook deze wedstrijd weer goed op dreef) scoorde Maurice van der Wilt 0-1. Vlak daarna was het Maurice, die Joran in staat stelde 0-2 aan te tekenen. Na een half uur scoorde  Ali Yilmaz 0-3 uit een vrije trap en meteen daarna ondernam Joran Schröder een solo, uitmondend in 0-4. Met deze stand kwam de rust.

Met nog een half uur op de klok scoorde Altena in eigen doel, wat 0-5 betekende.

Even later tekende Maurice van der Wilt 0-6 aan. SteDoCo kreeg daarna nog vele kansen om de score uit te breiden. Zo ondernam Kevin Patijn 10 minuten voor tijd een solo, waarbij zijn schot op de paal belandde. Echter, het einde van deze sportieve wedstrijd werd met een 0-6 stand bereikt.

Keeper Robin Zonneveld Piek liep jammergenoeg aan het einde van de wedstrijd een handblessure op.