40'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 1.8

6 april 2016 18:45

Onbekend

Afgelopen woensdagavond mochten we weer een wedstrijd spelen. Deze keer in en tegen Almkerk. Een sterke tegenstander, ondanks dat ze 5 punten onder ons stonden. Thuis hadden we maar nipt gewonnen en dat had net zo goed andersom kunnen zijn. Ook deze avond was het weer niet echt lekker om te voetballen. Er stond weer een harde wind, waardoor je één helft met de wind vol in de rug speelde en één helft keihard moest schieten om de bal een beetje vooruit te krijgen. Almkerk kon beter met de omstandigheden omgaan en scoorde als snel (tegen de wind in) de 1-0. Met een gelukje (de keeper schoot door de wind niet veruit en de attente Kaj kon scoren) werd het al snel 1-1. Maar na een razendsnelle counter maakte Almkerk voor de rust nog 2-1.
Na de rust hadden wij de wind tegen en hadden we daar best moeite mee. De 3-1 lag er na ongeveer 10 minuten in via een vrije trap waarbij de bal niet aangeraakt werd. Hugo kon na een afgeslagen corner nog knap de 3-2 scoren en zo kregen we nog een beetje hoop. Kaj was zelfs heel dichtbij de gelijkmaker, maar zijn inzet werd maar nipt van de doellijn gehaald.  In de laatste minuut werd het nog 4-2 en zo gingen we, net voor een enorme hoosbui teleurgesteld naar de kleedkamers. Het kampioenschap is uit zicht, maar we moeten wel bedenken dat we in de eerste klasse nog steeds bovenin meedoen en dat is een hele knappe prestatie van Kevin, Janco, Bart, Hugo, Roy, Lucas, Rick, Martijn en Kaj. En natuurlijk van coach Ton en trainer Peter.