Hugo Terlouw (schot)
Assist: Kaj Tuinstra

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 1.8

19 maart 2016 10:15

Zaterdag mochten we even uitslapen, want de wedstrijd tegen LRC F1 in Leerdam begon om kwart over tien. Omkleden moesten we snel doen, want op de gang stond Meerkerk al te wachten om ook van de kleedkamer gebruik te maken. Geeft niks, we hadden er weer zin in en renden snel naar het achterste veld. Na de warming up moest aanvoerder Lucas zich melden bij de scheidsrechter en kon de wedstrijd tussen de nummer 1 en de nummer laatst beginnen.  De eerste kans was meteen voor Martijn, maar zijn schot werd ternauwernood gekeerd door de keeper van LRC. SteDoCo was sterker en toen gebeurde er iets heel moois. Roy nam van ver op rechts een vrije trap, deze kwam prachtig in het strafschopgebied en werd verlengd door Rick. Toen kwam de bal bij Bart en in de scrimmage die toen ontstond was Bart de sterkste en de slimste en hij kreeg de bal tot grote vreugde van de supporters in het doel. Een echte frommelgoal, maar dat maakte niet uit, want hij telde en het was de eerste van Bart in de F1. De goal werd dan ook uitbundig gevierd door Bart en z'n ploeggenoten. Het werd al snel 0-2 doordat Lucas tussen twee man door een schietkans kreeg en die ook benutte. Aan de andere kant prezen we ons gelukkig dat Kevin ons doel verdedigde, want met een paar puike reddingen hield hij de nul tot de rust. In de tweede helft ging SteDoCo door met scoren dankzij doelpunten van Kaj (2x) en Hugo. Bij LRC speelden een paar goede spelers en dat bleek wel toen er één vanaf de aftrap "zo maar" 4 tegenstanders voorbij wist te lopen, maar gelukkig was daar altijd nog rots in de branding Janco. Toch wist LRC één keer tegen te scoren waardoor de eindstand op 1-5 kwam. Mede dankzij een reservespeler van LRC, die naast het doel op een inzet van Lucas zijn knie tegen de bal wist te zetten bleef het bij deze eindstand. De vreugde na het laatste fluitsignaal bij de spelers en de vele meegereisde supporters was er echter niet minder om. We staan nog steeds bovenaan en zullen dat zo proberen te houden. Op Facebookpagina "SteDoCo F1" kunt u nog eens nagenieten van alle doel- en hoogtepunten van deze wedstrijd.