SteDoCo behaalt monsterzege op zwakke tegenstander

10 - 1

Pro Soccer 1

9 februari 2016 20:15

Onbekend

SteDoCo won afgelopen dinsdag gemakkelijk van een elftal, dat is samengesteld uit spelers, die zich laten begeleiden door Pro Soccer.

Vanaf het begin was duidelijk, dat de tegenstander niets in de melk te brokkelen had. SteDoCo kon naar hartelust combineren en reeds in de eerste 10 minuten had het zomaar 3-0 kunnen staan. Uiteindelijk werd de rust met een 5-0 stand bereikt.

In de tweede helft werd deze score met enige regelmaat uitgebouwd naar 10-1, wat niet eens geflatteerd was.

Na het verlies in en tegen Veen was dit een welkome opsteker voor de ploeg. Echter, ‘In het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst’. M.a.w. : Aanstaande zaterdag zal het er in de wedstrijd tegen HHC Hardenberg zeker anders aan toe gaan.