Assist: Lucas Los
Kaj Tuinstra (schot)

28 november 2015 9:00

Marc Terlouw

Omdat er een team uit de competitie (gehaald) is, stond er afgelopen zaterdag een vrienschappelijk duel tegen Unitas F2 op het programma. De wedstrijd ging gelijk op, hoewel de beste kansen voor SteDoco waren. Maar het scoren lukte niet zo. Totdat Rick een corner mocht nemen en de bal bij Hugo kwam, die schoot in en Kaj caramboleerde het leer achterwaarts in het doel. De 2-0 volgde al snel toen Hugo van dichtbij kon intikken na een redding van de keeper op een schot van Lucas. Deze vrij comfortabele voorsprong werd binnen enkele minuten echter weer weggeven en we gingen met 2-2 rusten. De tweede helft gaf een zelfde beeld, maar door 2 goals van Kaj konden we dit duel gelukkig nog winnend afsluiten (4-3).  Vermeldenswaard is nog de scheidsrechter van deze morgen, namelijk Marc, vader van Hugo, die neutraal de wedstrijd leidde en sportief als altijd ook de tegenstander aanmoedigde.