... (lob)
62'
71'

20 oktober 2015 20:00

SteDoCo behaalde in het kader van de EM-cup een verdiende overwinning. Gezien het veldoverwicht, wat de gasten gedurende het overgrote deel van de wedstrijd hadden, zou de uitslag veel groter uitgevallen moeten zijn. Echter, het gediciplineerde verdedigingswerk van 3e klasser Heukelum en het op beslissende momenten niet adequaat toeslaan van SteDoCo waren hieraan debet. Voor Willem Looijen zal deze wedstrijd met een goed gevoel zijn afgesloten, want hij maakte, na de laatste tijd in hoofdzaak als bankzitter gefungeerd te hebben, weer eens drie doelpunten.

SteDoCo begon voortvarend met veel druk naar voren, wat al in de 6e minuut rendement opleverde : Na een misser van de tegenpartij kon Willem 0-1 aantekenen. Mooie combinaties volgden, maar resultaat bleef uit. Totdat in de 16e minuut Pascal en Willem elkaar goed vonden en laatstgenoemde 0-2 kon binnenschieten. SteDoCo bleef domineren, maar de score werd niet opgevoerd.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde, hoewel Heukelum wat meer uit haar schulp kroop en SteDoCo iets minder scherp speelde. E.e.a. resulteerde in de 62e minuut in een tegendoelpunt: Door een misverstand kon Heukelum middels Elroy Wolf met een prachtige lob 1-2 aantekenen. Zo kwam de spanning weer enigszins terug, maar verder liet SteDoCo het niet komen. Sterker nog, na een goede actie van Pascal kon Willem zijn derde doelpunt op het scorebord schieten: 1-3.