Kaj Tuinstra (schot)
Lucas Los (intikker)

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 2.9

21 november 2015 8:30

Koud was het en nat, ja heel koud en nat! De meergereisde toeschouwers konden nog schuilen in de dug-out, onder een paraplu of in een dikke winterjas, maar onze kanjers stonden met blote benen en misschien een extra t-shirtje eronder in het veld. Maar de kou verlamde de kanjers allerminst, want de bal lag er al snel in. Rick trok op links door naar de achterlijn, zette prachtig hoog voor, waarop Martijn en Hugo nog de keeper op hun weg wisten. Kaj wist echter wel het gaatje te vinden : 0-1!  Er was een duidelijk overwicht voor SteDoco, maar we wisten het verschil niet in doelpunten om te zetten. Zo ging Barts schot net naast. Aan het einde van de eerste helft ging het bijna nog mis, want voor open doel miste de thuisploeg een opgelegde kans. Gelukkig floot de scheids voor de rust, want de mannen waren verkleumd tot op het bot en in de (warme) kleedkamer werden maatregelen genomen. Jassen werden over en onder de shirts gedaan. Meteen aan het begin van de tweede helft scoorde Kaj de 0-2, want de keeper keek de andere kant op. De eerste helft was hij nog veldspeler, vandaar dat ie nog niet helemaal in de wedstrijd zat denk ik. Hij moest nog 2 keer vissen. Eén keer na een mooie loopactie en dito schot op links van Rick en één keer na een subtiele intikker van Lucas na aangeven van Roy. Helaas kon onze topverdediger Janco niet meedoen deze wedstrijd, maar er werd fantastisch verdedigd door Bart, Hugo, Roy en Lucas (en de rest) en natuurlijk niet te vergeten keeper Kevin, die soeverein de nul hield! Ik geef het je te doen in die kou!