Assist: Lucas Los
Kaj Tuinstra (vrije trap)

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 2.9

14 november 2015 8:30

De F1 moest om half negen aantreden tegen het "2e van GJS". Het heeft altijd iets speciaals om op een speciaal pupillenveld te voetballen. En zo'n veld hebben ze in "Dalem". We gingen naar GJS met de wetenschap dat ze nul punten hadden, dus moest hier een overwinning mogelijk zijn. We wisten echter ook dat we de heenwedstrijd wel gewonnen hadden (6-2), maar dat we in de eerste helft zelfs even met 1-2 achter gestaan hadden en dat het net aan 2-2 bij rust was. Waakzaamheid geboden dus!
Het bleek dat de mannen dit op de 1 of andere manier in hun oren geknoopt hadden, want binnen 30 seconden lag de bal in het vijandelijke doel : 0-1 door Kaj. En Kaj zou dit nog 6 x herhalen, waarbij zijn laatste en SteDoCo's 13e een prachtige vrije trap was. GJS deed overigens bij 0-2 nog even iets terug en scoorde de 1-2, maar er werd snel orde op zaken gesteld door Martijn, Rick en Hugo. Na rust ging de doelpuntenmachine vrolijk verder en werd de score dus opgevoerd naar 1-13. Deze overwinning kwam tot stand doordat GJS niet heel sterk was, maar het kwam ook door het goed combineren van onze kant. De mannen waren niet zelfzuchtig en wisten elkaar goed en snel te vinden! Tel daarbij op dat Rick vanaf links prachtige voorzetten gaf, Bart splijtende dieptepasses op maat gaf, Roy in de tweede helft uitstekend keepte, Kevin in diezelfde helft uitstekend "inviel" op rechts, Lucas met links én rechts tegenstanders passeerde en en passant twee keer scoorde en aanvoerder Janco achter én voor te vinden was en we kunnen spreken van een zeer geslaagde ochtend.