Assist: Lucas Los

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 2.9

10 oktober 2015 8:30

Melchior Dirix

Zaterdagmorgen moesten de mannen van de F1 hun krachten meten met de F1 van HSSC '61 op het C-veld. We gingen lekker fel van start na de aftrap en we kwamen meteen al gevaarlijk bij het vijandelijke doel. Maar het was direct duidelijk dat de gasten uit Hei- en Boeicop niet waren gekomen om te verliezen en het was ook direct duidelijk dat het een zware wedstrijd ging worden. Gelukkig veroverde Lucas al snel de bal op eigen helft, dribbelde naar voren en passte precies op tijd naar Kaj die de 1-0 binnentikte. Er werd op alle fronten fel gestreden en er lag regelmatig een speler op de grond, met of zonder bal. Wat een strijd en inzet! Voor rust probeerden Hugo en Rick nog de doelman te verschalken met een schot, maar helaas ging de bal er niet in.  Aan de andere kant raakte Kevin de bal uit een corner nog net genoeg aan om de gelijkmaker te voorkomen. Janco en Bart zorgden voor de rest. De tweede helft hadden Kaj en Kevin van positie gewisseld en kreeg Kevin als spits nog een paar kansen en Martijn maakte menig tegenstander helemaal dol met z'n acties. Na een afgeslagen corner schoot Rick op doel en de keeper kreeg de bal niet onder controle en werd door een teamgenoot geholpen. Helaas deed hij dat met z'n handen : penalty, besliste de scheidsrechter. Roy deed iets zeldzaams : hij miste! Daardoor bleef het ontzettend spannend tot het eind, maar o.a dankzij fantastisch verdedigingswerk van Bart en Janco sleepten we 3 punten uit het vuur en mogen we ons gaan opmaken voor de wedstrijd van het jaar: uit tegen SVW F1, de ploeg die ook nog alles gewonnen heeft (maar een iets beter doelsaldo heeft). Komt dat zien ! (of bekijk achteraf de beelden op FB-pagina SteDoCo F1).