56'
...

C-junioren zaterdag, C2, 3e klasse 3.7

10 oktober 2015 9:45

Na 2 overwinningen vandaag een goede test. De na vier wedstrijden ook nog ongeslagen koploper Almkerk C1 kwam op bezoek bij de meiden. Wie zou er vandaag voor het eerst punten morsen? De gasten begonnen fel, feller dan de meiden en kregen in de eerste minuut een grote kans die naast ging. Daarna kwamen de meiden beter in het spel maar de echte scherpte ontbrak vandaag. Er waren kansen voor de meiden maar die werden niet benut, aan de andere kant moest invalster Sterre een keer een goed blok zetten om een doelpunt te voorkomen. Uiteindelijk waren het de gasten die in de 21e minuut de score openden via een aanval door het midden na enige miscommunicatie achterin. Vlak voor rust werd na een ongelukkige ingooi achterin de marge verdubbeld en slaagde Sophie er helaas niet in de aansluitingstreffer te maken. Na rust werd het al snel 0-3. Er kwam weer enige hoop toen de meiden de ruggen rechten en Angelica met een fraai stiftje de 1-3 op het bord zette. Maar diverse kansen en kansjes werden niet benut, het leek wel of diverse meiden net niet scherp genoeg waren. Almkerk benutte de ruimte die er achterin bij de meiden kwam goed en scoorde met een afstandsschot over de goed keepende Thirza voor de 1-4. Vlak voor tijd voorkwam zij nog de 1-5 en slaagden de meiden er niet in de score een iets draaglijker aanzien te geven. Er kwam nog wat kleine kansen. Net voor het eindsignaal stond Rosa alleen voor de keeper, maar kon het niet afmaken. En ook de rebound via Stephanie & Sophie ging er niet in. Helaas dus de eerste (tellende) nederlaag van dit seizoen. Dat was niet nodig tegen een ploeg die enkele goede voetballers heeft maar totaal voetballend zeker niet de betere was.
Wij: 1 Zij: 4