Ruben Vijlbrief

Opstelling

Wedstrijd Ste.Do.Co.C1-LekvogelsC1.

Afgelopen Zaterdag een goede wedstrijd gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld.

Vanaf de 1e minuut zetten we de tegenstander direct onder druk met scherpe aanvallen over de vleugels.

De combinaties liepen zeer goed en er werd goed overgespeeld wat resulteerde in veel kansen.

Het was niet lang wachten voordat het 1e doelpunt viel, deze was een prooi voor onze nieuwe spits Daan van der leun.

Het bleef aanvallen golfen naar het doel van lekvogels we stonden met de rust voor met 3-1.

Het had het dubbele moeten zijn maar een kniesoor die daar op let, er werd goed gevoetbald en er werd vanaf de zijlijn genoten door de vaste supporters en staf.

Ook de scheidsrechter Ruben Vijlbrief en assistent scheidsrechter Rob Flint liepen te genieten (heren nogmaals bedankt voor de assistentie).

Belangrijkste is dan om in de 2e helft niet te verslappen en door te gaan waar je in de 1e helft bent gebleven.

Ondanks de waarschuwingen liepen er opeens diverse spellers uit hun posities waardoor Lekvogels op kwam zetten.

Marc zag dit en riep de jongens terug, vanuit je organisatie voetballen was zijn devies.

De boodschap werd begrepen dit resulteerde vlak daarna in de 4-1 de wedstrijd was gespeeld.

Daan van der Leun was vandaag de man of match voor mij, zonder anderen te kort te doen hij scoorde maar liefst 4 x waarvan 1 uit een penalty.

Direct gevolgd door Lourens Berkouwer die ook 3x trefzeker was.

Maar het belangrijkste is toch wel dat we als team een goede prestatie neergezet hebben.

Ik heb het volste vertrouwen dat we het in de competitie ver kunnen gaan brengen !

Nogmaals het begint altijd met inzet de rest volgt vanzelf.

De topscoorders lijst heb ik bijgewerkt deze is nu up to date.
De winnaar hiervan krijgt aan het einde van het seizoen een gratis cursus dak dekken van Floor Both dak bedekkingen.(hij dekt niet alleen daken !-------------------ook de tafel)

Volgende wedstrijd uit tegen Sliedrecht C2 om 10.00 uur.