4542NS
HOEK
tel. 0115-441593

Opstelling SteDoCo 1

Zaterdag slaagde SteDoCo er voor de vierde achtereenvolgende keer niet te winnen. Het werd in Hoek 1-1 tegen de plaatselijke HSV.

Hersteld

Danny van Haaren ontbrak in de wedstrijdselectie, maar aanvoerder Joran Schröder was weer volledig hersteld van een blessure, waardoor Arwin van Soest plaats maakte en een linie terug zakte. Rodny Lopes Cabral was ook geblesseerd, Tibeau van Leerdam nam, net als vorige week de rechtsbackpositie in.

Open

Ontmoetingen tussen Hoek en SteDoCo staan altijd garant voor mooie open wedstrijden en dat was zaterdag niet anders, De eerste kans voor de thuisploeg was voor De Smet, maar hij stuitte op een uitstekend keepende Maarten de Fockert. Aan de andere kant was de grootste kans voor SteDoCo voor Arwin van Soest, maar hij stuitte op Lars Knipping, die zich tot het uiterste moest strekken om de bal naast te tikken. Net als in de twee eerdere ontmoetingen dit seizoen was Sylvio Hage een plaag voor de verdediging van SteDoCo. Niet vreemd dat er geprobeerd is om hem naar Hoornaar te halen; wat een goede en gevaarlijke speler is hij! Ook zaterdag was de inwoner van Goes op dreef. Eerst kwam hij een teenlengte tekort voor de goal, maar even later was het wel raak. Na een stevige schouderduw veroverde hij de bal op Jeffrey van Nuland en ter hoogte van de zestien schoot hij de bal in de linkerhoek, onbereikbaar voor de Fockert: 1-0.

Wonderschoon

Na rust repareerde SteDoCo al snel deze achterstand. In de 52e minuut kreeg SteDoCo een vrije trap en mocht Arwin van Soest van een meter of 25 aanleggen. Hij krulde de bal wonderschoon in het vijandelijke doel en maakte zo de gelijkmaker. De wedstrijd lag weer helemaal open, maar in de 66e minuut moest Tibeau van Leerdam in de achtervolging toen Jahrdell Constancia werd weggestuurd en alleen op de Fockert kon afgaan. Tibeau vergreep zich lichtjes aan zijn tegenstander en scheidsrechter John Kraak kon niet anders dan de rode kaart trekken De jonge SteDoCo-verdediger kon de kleedkamer opzoeken. SteDoCo moest dus met tien man verder, maar Hoek speelde de overtalsituatie niet goed uit of je kunt ook zeggen dat SteDoCo redelijk eenvoudig stand hield. Er kwamen nog wel kansen voor Martens en Schamp, maar het bleef bij 1-1 en dat was voor SteDoCo na de wedstrijden tegen UNA en Sportlust ’46 de derde 1-1 in vier wedstrijden.

Zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen sv Meerssen, aftrap om 14:30 uur.