4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling

SteDoCo speelde afgelopen dinsdag met 2-2 gelijk tegen Smitshoek, dat uitkomt in de Vierde divisie. In de tweede helft werd een 0-2 achterstand weggewerkt door doelpunten van Arwin van Soest en Daniel da Silva Mendes.

Net als in de vorige oefenwedstrijd (tegen OJC Rosmalen) waren de eerste en tweede helft behoorlijk verschillend aan de kant van SteDoCo. In de eerste helft had Smitshoek toch wel het betere van het spel en moesten zelfs twee doelpunten worden geslikt. Het eerste doelpunt viel in de 22e minuut. Ellery Klaris zat teveel in de nek van zijn tegenstander en de scheidsrechter oordeelde dat het een penalty was. De inmiddels 36 jarige Luigi Bruins (o.a. ex Feijenoord en Excelsior) schoot onberispelijk raak. De 0-2 kort voor rust viel na simpel balverlies van Ibi Touré. Ilano Silva Timas pakte het kadootje dankbaar en doeltreffend uit.

In de tweede helft kwam er een aantal vaste waarden (o.a. de Zwart, Mariana, Salhi en van Nuland) het veld in en werden de duimschroeven, vooral via de vleugels behoorlijk aangehaald. In de 60e minuut resulteerde goed druk zetten en een fout van de keeper in de 1-2 door Arwin van Soest. De gelijkmaker kwam van de voet van verdediger Daniel da Silva Mendes. Hij schoot van een meter of 20 raak.

Maar wat zeggen uitslagen in de voorbereiding? Het belangrijkste is dat de technische staf weer wat wijzer is geworden. Er zijn weer minuten en meters gemaakt, er worden voorzichtig wat patronen ingeslepen en uitgevoerd en…. ons fenomeen Joran Schröder is weer terug van vakantie.

De volgende oefenwedstrijd spelen we zaterdag 5 augustus in Hoornaar. Tegenstander is Excelsior Maassluis. Aanvang 14:30 uur, toegang gratis.