4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling SteDoCo 1

Afgelopen dinsdagavond oefende SteDoCo in Leerdam tegen LRC. In een leuke wedstrijd werd het 0-3 voor SteDoCo.

Deze wedstrijd was vooral bedoeld voor de reserves om ritme op te doen en zich in de kijker te spelen bij de technische staf. Van de elf namen op het fictieve wedstrijdformulier hadden alleen Rick Mulder en Arwin van Soest de afgelopen wedstrijden een basisplaats. Deze wedstrijd was voor Arwin extra leuk, want hij speelde twee seizoenen in Leerdam (2018/2019 en 2019/2020). Je merkte goed het verschil met de eerste oefenwedstrijden toen er nog niet zo lang getraind was. Er werd dinsdagavond goed gevoetbald.

Op de nieuwe grasmat, die niet bij iedereen in de smaak viel, kreeg LRC de eerste (levens)grote kans na een klein kwartier, maar de speler van LRC miste op onverklaarbare wijze van dichtbij voor open doel. Na ruim een kwartier mocht Danny van Haaren een vrije trap op de rand van het zestienmetergebied nemen. De keeper liet los en de van buiten de zestien sprintende Fouad Belarbi was er als de kippen bij om dit buitenkansje te verzilveren. De wedstrijd was aardig in evenwicht, maar SteDoCo was wat effectiever, want vijf minuten voor rust schoot Arwin van Soest na een mooie beweging de 0-2 binnen, na een goed opgezette aanval via Tibeau van Leerdam en Fouad. Na de rust hadden beide ploegen diverse kansen en kansjes, maar er werd pas in blessuretijd gescoord. Invallers Nizar Mekkaoui en Sjaak Kuyper gingen op avontuur en deze laatste schoot de bal mooi in de korte hoek: 0-3 eindstand.

Zaterdag is de wedstrijd tegen HSV Hoek, aanvang 14:30 uur in Hoornaar