ROSMALEN
tel. 073-5223102

Opstelling SteDoCo 1

SteDoCo won de tweede oefenwedstrijd met 1-2 van OJC Rosmalen.

Zaterdag zagen we een SteDoCo voor de rust en een SteDoCo na de rust. Voor de rust kwamen de spelers in actie zoals ze in de opstelling hiernaast te vinden zijn. OJC Rosmalen had aanvankelijk het overwicht met een paar kleine mogelijkheden. Pas aan het eind van de eerste helft kreeg SteDoCo wat meer grip en ook een enkele mogelijkheid.

Na rust kwamen er 9 verse krachten in het veld. Alleen Yannnick Cortie en Maarten de Fockert bleven staan. Cortie werd na een kwartier gewisseld voor een herintreder, namelijk Salhi. In de tweede helft was SteDoCo duidelijk de betere ploeg en stichtte het gevaar voor het vijandelijke doel, maar kwam niet tot scoren. De goal viel aan de andere kant. Nigel de Weerd kreeg de bal mooi tussen Simon van Zeelst en Ibi Touré en ging alleen op het doel af met Ibi in z’n nek. De Weerd bleef koel en passeerde de Fockert. SteDoCo was na dit doelpunt wat slordig en er werd niet veel gecreëerd. Maar het venijn zat in de staart. Arwin van soest profiteerde in de 87e minuut van mistasten van een verdediger van OJC en passeerde de keeper. In blessuretijd kopte Rick Mulder raak na een mooie voorzet van de goed op dreef zijnde linksbuiten Nizar Mekkaoui.

Dinsdagavond speelt SteDoCo de derde oefenwedstrijd. De tegenstander heet Smitshoek en de wedstrijd begint om 20:00 uur.