3e min.   Omar Hamdi                      1-0

26e min. Donny van Oijen               2-0

41e min. Ali Yilmaz                            2-1

50e min. Stefan Plat                          3-1

66e min. Marciano Mengerink        4-1

70e min. Robbert Susan                   5-1

82e min. Jeffry Jongeneelen             6-1

SteDoCo ving afgelopen zaterdag de reis naar Katwijk ongetwijfeld aan met het doel er iets van te gaan maken en vooral niet met lege handen terug te keren. Hoe anders liep het ! In de eerste helft was er, ondanks de snel opgelopen  achterstand, nog wel enige hoop op een goed eindresultaat. Echter, in de tweede helft stelde Katwijk orde op zaken en bewees een serieuze kandidaat te zijn om bij de fel begeerde eerste 7 plaatsen op de ranglijst te eindigen.

Na 3 minuten was het al raak voor Katwijk: Omar Hamdi plaatse de bal hoog voor het doel van Ruud de Groot en deze leek in eerste instantie over te gaan. Echter, op het laatste moment verdween deze toch in één keer in de kruising en keek SteDoCo, net als vorige week tegen Kozakken Boys, tegen een vroege achterstand aan. SteDoCo toonde veerkracht en trok, waar mogelijk, toch ten aanval. Zo kreeg, na goed storend werk van Ali Yilmaz, Mohammed Faouzi een kans om te scoren. Zijn schot ging echter naast. Katwijk speelde vaak op eigen helft en met snelle counters was men in één keer met veel mensen in de aanval. Zo kon Donny van Oijen 2-0 scoren. Dezelfde speler miste 5 minuten later ook nog een grote kans : Vrij voor Ruud mikte hij naast het doel.

Daarna ontstond er een periode, waarin SteDoCo minstens gelijkwaardig aan Katwijk was. Eerst rondde Ali Yilmaz op schitterende wijze een vrije trap op randje 16 m af door deze prachtig in de kruising te schieten : 2-1. Vervolgens kwam Hakan Tokul in de 44e minuut oog in oog met keeper Atam Oroglu, maar in de afronding ging het mis. Jammer, want dat zou, zo net voor rust, een aardige opsteker zijn geweest.

Na de thee zette SteDoCo even aan, om zo de gelijkmaker te bewerkstelligen. Nadat een door Chris Boom ondernomen solo in een melee van tegenstanders smoorde, scoorde Katwijker Stefan Plat meteen daarna uit een snel uitgevoerde counter : 3-1. Dit leek een niet meer te herstellen achterstand. Meteen daarna werd de geblesseerde Marvin Westerduin vervangen door Levi Slob. Katwijk ging steeds beter spelen en SteDoCo kreeg steeds meer moeite om staande te blijven. Na eerst nog een wissel tussen Erik de Kruijk en Giovano Gödeken doorgevoerd te hebben, moest de geplaagde coach Virgil Breetveld met lede ogen toezien, dat de later tot speler van de wedstrijd uitgeroepen Marciano Mengerink uit een kopbal 4-1 kon scoren en hiermee definitief de wedstrijd in het slot gooide. Al snel daarna werd het 5-1 door aanvoerder Robbert Susan.

Voor SteDoCo bleef er niets anders over dan de schade zo beperkt mogelijk te houden en werd Willem Looijen aan de kant gehaald voor Esey Kiflom Tsegay. Tien minuten voor het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter S. Dröge wist  invaller Jeffrey Jongeneelen de score nog op 6-1 te brengen, wat tevens de eindstand betekende.