Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Zaterdag eindigde de wedstrijd van de MO20-1 tegen Kozakken Boys net als in Werkendam in 1-1. Hierdoor blijven de meiden op de 3e plaats staan. Het was het 4e gelijkspel in de derde fase. Maar je zou ook kunnen zeggen: MO20-1 dit seizoen thuis nog steeds ongeslagen.

De eerste helft was nog maar net begonnen of er stond al 0-1 op het scorebord. Niet attent genoeg van SteDoCo-zijde betekende dat de gasten al snel op een voorsprong konden komen. De voorzet van links werd simpel binnengetikt. Toen was het de beurt aan SteDoCo en waren er diverse kansen op de gelijkmaker, maar de bal ging er nog niet in. Totdat na een half uur spelen Isa een hoekschop mocht nemen. De keeper schatte de voorzet verkeerd in en Lysanne liep de bal en de volkomen verdiende gelijkmaker simpel binnen. Er waren daarna in de eerste helft nog voldoende kansen om op voorsprong te komen, maar het wilde helaas niet lukken.

In de tweede helft was de fut er aan de kant van SteDoCo een beetje uit. De grootste kansen waren voor Kozakken Boys, maar gelukkig deden de verdediging en Fanny hun werk, waardoor het 1-1 bleef en dat was uiteindelijk denk ik wel een terechte uitslag.

Zaterdag speelt MO20 een uitwedstrijd in en tegen Sleeuwijk, aanvang 10:30 uur.