Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

MO20-1 speelt in een leuke wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Kozakken Boys MO20-1. En daar kan iedereen wel mee leven.

Fase 3

De kop is er af! De eerste wedstrijd van fase 3 is afgelopen zaterdag gespeeld. De 1e twee fases waren meer om teams van gelijk niveau zo veel mogelijk bij elkaar te zetten in de eigenlijke competitie, namelijk fase 3. In deze fase spelen de meiden tegen elke tegenstander een thuis- en een uitwedstrijd. De tegenstanders zijn de bekende teams uit de 1e twee fases, maar dat is niet erg, want zo’n beetje alle teams zijn aan elkaar gewaagd en dat is alleen maar leuk. Zo ook de tegenstander van afgelopen zaterdag Kozakken Boys MO20-1. In de eerste fase won SteDoCo met 4-3 van de Werkendamse meiden. De wedstrijd in de 2e fase werd afgelast

Zon

Het was koud zaterdagmorgen, maar al snel brak de zon door en werd het een prachtige voetbaldag. Laat het voorjaar maar komen, zou ik zeggen! De eerste helft was duidelijk voor SteDoCo. Voetballend beter en twee ballen op de lat. Uiteindelijk na ruim een half uur spelen schoot Loïse SteDoCo op voorsprong. Helaas werd het vlak voor rust toch nog gelijk, een beetje tegen de verhouding in.

Vaatje

Na rust tapte Kozakken Boys uit een ander vaatje en wonnen de Werkendamse meiden meer duels. SteDoCo werd teruggedrukt en kwam weinig meer aan voetballen toe. Het noodlot sloeg een kwartier voor tijd toe. De bal werd in het strafschopgebied tegen de hand geschoten en de scheidsrechter wees onverbiddelijk naar de stip. Het was een terechte beslissing, maar wel zuur. Gelukkig werd de bal hoog over geschoten en bleef het 1-1. In het verdere verloop werd er niet meer gescoord, maar nog wel door SteDoCo op de lat geschoten, voor de derde keer dus! Al met al mogen de meiden toch tevreden zijn en dan vooral met het vertoonde spel. Er werd bij vlagen uitstekend gevoetbald en gecombineerd en dat biedt hoop (en verwachtingen 😊) voor de volgende wedstrijden.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag tegen Asperen MO20-1, waar 3 weken geleden nog met 1-0 van werd gewonnen. De wedstrijd begint in Hoornaar om 12:15 uur.