4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling

Na een snelle voorsprong verloor SteDoCo dinsdagavond uiteindelijk met 1-2 van TEC.

Joran Schröder opende al na krap 2 minuten de score na een goede voorzet van Jurian Hobbel. De bal werd door 2 verdedigers gemist, maar niet door Joran, die zijn doelpuntje weer meepikte. Het ging aardig gelijk op, maar na 20 minuten onderschepte Bo van Essen de bal na een slechte pass van achteruit. De rechtsbuiten zette de bal voor en deze belandde via het achterhoofd van Jeffrey van Nuland in het doel.

Na ongeveer 20 minuten In de tweede helft begon het grote wisselen. Aanvoerder Joran Schröder bleef staan en raakte een paar minuten later de paal. TEC trok de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe toen Anass Aamri binnen de 16 vrij kon intikken.

Over het geheel genomen speelde SteDoCo beter dan afgelopen zaterdag. Laten we hopen dat deze stijgende lijn doorgezet kan worden naar de eerste competitiewedstrijd op 21 januari tegen FC Rijnvogels.

Maar eerst wacht de oefenwedstrijd a.s. zaterdag tegen ASWH.