Sportlaan 1
4286ES
ALMKERK
tel. 0183-401802

De tweede competitiewedstrijd in de 2e fase werd, weer op verzoek van de tegenstander op woensdagavond gespeeld. Helaas werd met 3-2 verloren.

De tegenstander was een combinatieteam van Almkerk en Altena. In fase 1 hadden deze clubs samen nog 2 MO17 teams. Dit was hun eerste wedstrijd als MO20, want één MO17 is opgegaan in de MO20. Helaas kon Fanny niet keepen vanwege een blessure, dus Loïse stond in de eerste helft op doel. SteDoCo begon wat timide en liet zich afbluffen door de tegenstander, met voorin 2 meiden  die goed speelden en regelmatig gevaarlijk waren. Het stond dan ook na een kwartier al 2-0 voor de thuisploeg.  Maar het was echt geen wonderploeg en Sophie scoorde al snel de aansluitingstreffer. Helaas scoorde Almkerk/Altena na een half uur spelen de 3-1 en zo gingen we de rust in.

In de tweede helft, met Tessa op doel, zagen we toch een ander spelbeeld. SteDoCo was de bovenliggende partij en na nog geen 10 minuten scoorde Loïse de 3-2. SteDoCo was absoluut de betere ploeg en kreeg kansen op de gelijkmaker, maar  de kansen werden niet benut. Langzaamaan vloeiden de krachten weg bij de meiden en werd Almkerk/Altena gevaarlijk, maar de verdediging was dik in orde. Het bleef tot op het laatst spannend en met een beetje meer geluk was een gelijkspel best mogelijk geweest.

Zaterdag is er geen wedstrijd, want ook deze tegenstander heeft er blijkbaar niet genoeg om te spelen en is die verplaatst naar zaterdag 17 december. Eerstvolgende wedstrijd is dan zaterdag 19 november in Geldermalsen, tegen GVV ’63, aanvang 12:00 uur