Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

In een mooie gelijkopgaande wedstrijd wist SteDoCo de koploper op 2-2 te houden.

Eindelijk mochten de meiden van SteDoCo weer op zaterdag voetballen. De laatste wedstrijd op zaterdag dateert alweer van 15 oktober. Tussendoor werd nog 2 x op woensdagavond gevoetbald.

In de eerste fase speelde Theole nog in de 1e klasse, maar eindigde roemloos zonder punten onderaan. En daarom kwam SteDoCo de ploeg uit Tiel in de 2e fase tegen. Het was een leuke en spannende wedstrijd. Isa opende de score, maar Theole trok de stand gelijk. SteDoCo had nog kansen op meer, maar er werd met een 1-1 tussenstand gerust.

Na rust leek het lang op een gelijkspel af te gaan, maar Theole kwam op voorsprong. Gelukkig maakte Sophie tien minuten voor tijd gelijk. Er werd niet meer gescoord en zo kon er 1 punt bijgeschreven worden en komt het totaal op 4 punten uit 3 wedstrijden.

Zaterdag speelt SteDoCo (als het goed is) uit in Hei en Boeicop tegen HSSC ’61 MO20-1, aanvang 11:45 uur.