Roy Sprenkeler (afstandschot)
Kaj Tuinstra (schot)

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 2.9

19 september 2015 9:30

De eerste competitiewedstijd was meteen een verre uitwedstrijd. We moesten naar Maurik tegen de plaatselijke Maurik/Eck en Wiel combinatie MEC '07 F1. Of het nu kwam omdat we dankzij de trainer op tijd vertrokken of het volgens sommige ouders behoorlijk doorrijden (?) van de "coureur" voorop, maar we waren ruim op tijd. Er was nog niet veel leven op het prachtige, nieuwe complex. Uiteindelijk de kleedkamer gevonden en het mooie nieuwe tenue weer aangetrokken.  Het begin van de wedstrijd ging nog gelijk op, maar Roy opende de score na een prachtige solo. Helaas kwam MEC al snel op gelijke hoogte, dat was een tegenvaller.Maar twee doelpunten van Hugo hielpen ons over het dode punt heen. Lucas scoorde zijn eerste doelpunt in de F1 en Rick liet met links 1-5 en 1-6 aantekenen. Martijn tikte net voor rust nog gauw de 1-7 binnen. In de rust waren er lovende woorden voor de jongens en koffie van Leonie voor de ouders. Na rust was het spelbeeld hetzelfde als ervoor : SteDoCo viel aan en MEC verdedigde moeizaam. Af en toe kwamen ze wel richting ons doel, maar vooral Janco, Bart en natuurlijk keeper Kevin voorkwamen dat er gescoord werd. Via Roy, Martijn, Rick en Kaj (3x) werd de eindstand uiteindelijk op 1-13 gezet. MEC '07 was duidelijk een maatje te klein en de eerste drie punten zijn binnen.