Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

De vriendschappelijke wedstrijd tegen GJS MO17-1 werd afgelopen zaterdag vrij gemakkelijk met 4-0 gewonnen.

In de competitie werd nog met 1-0 verloren van deze tegenstander, alhoewel dat verlies toen totaal onnodig was. Er zullen dan ook bij sommige speelsters wat revanchegevoelens geleefd hebben, ook al was het een vriendschappelijke wedstrijd. GJS mist volgens hun trainer enkele belangrijke speelsters, maar ook SteDoCo miste een aantal vaste krachten, waaronder Fanny, Lieve, Sophie en Lysanne. Het werd echter al snel duidelijk dat SteDoCo de betere ploeg was en het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van GJS. De score werd al in de 6e minuut geopend door Jasmijn, die met een prachtige lob van grote afstand de keepster van GJS verschalkte. Na een half uur verdubbelde Loïse de score met een schot in het lege doel en 5 minuten later was Noor iedereen te snel af en passeerde de keepster: 3-0.

Na rust had GJS het iets beter voor elkaar en konden ze af en toe iets gevaarlijker worden, maar SteDoCo bleef heer (dame?) en meester op het veld. Loïse bepaalde in 54e minuut de eindstand op 4-0 met een bekeken schot. Het was een leuke wedstrijd en de afspraak is gemaakt om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog een keer tegen elkaar te spelen.

Aanstaande woensdag speelt MO17 in Noordeloos tegen het 2e vrouwenteam, aanvang 20:00 uur