4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling

De tweede oefenwedstrijd als voorbereiding op de herstart van de competitie werd met 2-1 gewonnen van hoofdklasser SV Poortugaal

Slap

Met beide keepers uit de eerste seizoenshelft op de tribune mocht Lars Bleijenberg, overgekomen van Excelsior Rotterdam in de basis starten. Het hart van de defensie werd dit keer gevormd door Yannick Cortie en Steven Edwards. Rechts achter stond Etiën Mariana en links achter Mitchell de Zwart. Deze laatste leidde in de 23e minuut met een te zachte bal terug op Yannick de 0-1 in, want Smally Lake onderschepte de bal en verschalkte Lars met een mooi en hard schot in de korte hoek: 0-1. Het was in de eerste helft iets te slap aan SteDoCo-zijde, maar in de 39e minuut was daar toch 1-1. Een perfect uitgevoerde corner door herintreder Jesse Wielinga en de goed inkomende Steven Edwards betekende de gelijkmaker.

Omzettingen

Na rust deed Frans Adelaar wat omzettingen in het team en het spel van SteDoCo werd beter. Vooral Ibi Touré vond ik goed invallen. De 2-1 was weer een corner uit het boekje. Dit keer kopte Vincent Verheul de bal op aangeven van Jesse binnen. Het was maar goed dat Steven net op tijd bukte. Het laatste half uur was duidelijk voor SteDoCo. Er waren legio kansen, waaronder diverse voor invaller Giovanni Hiwat, maar de bal ging er niet meer in, waardoor de eindstand 2-1 bleef.

Zaterdag wordt dan eindelijk de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen VVSB, de nummer één na laatst van de Derde divisie.