Martijn Flint (intikker)
Hugo Terlouw (schot)

F-pupillen, F1, Groep 5 17

5 september 2015 8:30

De 2e bekerwedstrijd was thuis tegen VVAC F2. Het had nogal geregend en het veld was nat, maar we mochten gelukkig toch spelen. alhoewel sommige ouders liever hadden uitgeslapen, want een feestweek hakt er aardig in. Ook bij de spelers wellicht, want de eerste 5 minuten waren duidelijk voor VVAC, maar de eerste de beste aanval van Stedoco was een prooi voor Kaj : 1-0. De score liep dankzij doelpunten van Kaj en Martijn naar 3-0, maar helaas was daar de 3-1 van VVAC. Gelukkig konden Hugo, Martijn en Kaj de ruststand naar 6-1 brengen. De wedstrijd werd overigens uitstekend geleid door de jonge scheidsrechter. Hij floot gedecideerd en sprak spelers, daar waar nodig aan. De tweede helft waren de ploegen meer aan elkaar gewaagd, maar dankzij het goede verdedigende werk hoefden we maar 1 tegendoelpunt te incasseren. Het was een lust om te kijken naar de befaamde onderscheppingen van Janco, de slidings van Bart en de rushes van Roy. Rick buffelde op links en Martijn en Hugo bepaalden uiteindelijk de eindstand op 8-2. De inzet was enorm, er werd gehuild, gesleurd en gezwoegd en Roy moest er zelfs af met een blessure, maar als we het samenspelen zo weer kunnen uitvoeren als in deze wedstrijd kunnen we met vertrouwen naar de eerste competitiepot. Kijk de beelden op Facebook er maar eens op na, ook voor het afgekeurde doelpunt: de bal was toch echt achter de lijn :-)!