4463AJ
GOES
tel. 0113-211126

Opstelling SteDoCo 1

Afgelopen zaterdag stond voor SteDoCo de laatste competitiewedstrijd op het programma. En wel in en tegen Goes. De wedstrijd leverde een verdiende overwinning voor SteDoCo op. Olivier Pilon nam in zijn laatste wedstrijd de gehele productie voor zijn rekening, eindstand 0-2. Hieronder een korte weergave van de wedstrijd.

De wedstrijd werd gespeeld om een kneiterhard grasveld. Het gras was te kort, ook doordat de konijnen het gras kort hadden gehouden en zelfs een hol in het veld hadden gegraven. Een emmer zand was er voor nodig om in de tweede helft het gat te dichten. Daar komt nog bij dat het gedegradeerde Goes met pijn en moeite een elftal kon opstellen. De tweede keeper werd in de eerste helft in de spits gezet.

Voor SteDoCo stond er niets bijzonders meer op het spel. Niettemin is het prettig om met een overwinning het seizoen af te sluiten en met een overwinning op zak weer de touringcar van Verschoor Reizen naar huis te pakken. En dat deed SteDoCo ook.

Voor de rust was het SteDoCo dat domineerde en met twee doelpunten afstand van vv Goes nam. Olivier Pilon maakte beide doelpunten. Na rust kwam Goes iets beter in de wedstrijd, maar dankzij uitstekend keeperswerk van Lars Bleijenberg hield SteDoCo de nul. Jeroen Sterrenburg en Guytano dos Santos gingen er nog voor om met een doelpunt hun laatste wedstrijd voor SteDoCo af te sluiten. Helaas gebeurde dit niet en bleef het 0-2. Noemenswaardig is dat keeper Petar Stoskovic het laatste kwartier als spits werd ingebracht, zo werd hem als afscheid nog de nodige speeltijd gegund. Tot doelpunten kwam het echter niet meer en floot de scheidsrechter bij een stand van 0-2 af.

En met deze overwinning sluit SteDoCo het seizoen af, met 45 punten uit 34 wedstrijden wat 9e plaats op de ranglijst oplevert.

Tot slot bedank ik alle lezers. Koos Klein, Wim Zijderveld en ondergetekende hebben wekelijks met plezier de verslagen geschreven.