Opstelling

Op een natte zaterdag laat in de ochtend mochten de ladies weer het veld op.

Wij mochten de voorwedstrijd spelen op SteDoCo voor heren 1. Je zag ze soms om het hoekje kijken naar het vlotte spel😉

Vanwege de coronamaatregelen mocht er geen publiek langs de lijnen, dus ook niet onze verslaggever.

Wij moesten aantreden tegen Sliedrecht MO17-1, een bekende club waarbij wij het altijd lastig tegen hebben en vaak verliezen. Maar nieuw seizoen,  nieuwe kansen.

Na een uitstekende wedstrijd woensdagavond voor de beker begonnen wij om 11:30 uur.

Onder leiding van scheidsrechter Rob Flint, nogmaals bedankt aan alle scheidsrechters, GEEN scheidsrechter = GEEN wedstrijd, zijn we gestart.

Na de eerste 5 minuten konden we wel al zien dat wij de overhand hadden, nu moesten ze dit nog in de score uitdrukken. Na de 1-0 begonnen ze op stoom te komen. De ene goal na de andere goal.

Eigenlijk was het nog een rommelige wedstrijd, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het was wel een teamprestatie, met de rust stond het namelijk wel al 9-0.

2e helft hebben ze de score opgekrikt naar 14-0.

Moet wel bijgezegd worden dat er wel fraaie doelpunten tussen zaten en zelfs een fraaie die werd afgekeurd.

Bij het laatste fluitsignaal werd iedereen bedankt, een aantal speelsters nog gauw omgekleed om nog een helft met de MO15-1 mee te doen 👌👍

Op naar volgende week en hopelijk kunnen ze weer een wedstrijd spelen.