... (schot)
29'

2e klasse 5

22 september 2018 10:00

Op een winderig veld C speelden de meiden van MO13-1 afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk tegen Nivo Sparta. Met op doel Ismay, in de achterhoede Nicky, Sophie, aanvoerder Maud en Thirza, op het middenveld Tess, Nessa, Iris en Jasmijn en in de voorhoede Tessa en Precious hadden de trainers Natasja en Henri een 4-4-2 opstelling uit de hoge hoed getoverd. Op de bank zaten verder ook niet de minsten, namelijk Fleur, Britt, Kiera en Isa T, die allemaal ook aan spelen toe kwamen.

Doelpunten

De eerste helft hadden we wind tegen en dat had wel invloed op het spelbeeld. We hadden wat moeite om aan de andere kant te komen, maar ook Nivo Sparta kwam er niet echt uit. Toch viel in de 25e
minuut de 0-1 een beetje uit de lucht door een prachtig schot en wellicht wat geholpen door de wind in de rug. De bal kwam tegen de onderkant van de lat en was onhoudbaar voor Ismay. De meiden lieten dit niet op zich zitten en 4 minuten later was daar alweer de gelijkmaker van de voet van Precious na goed doorgaan van Tessa.

Kansen

De tweede helft was voor SteDoCo, dit keer met de wind in onze rug. Kans op kans kregen we om de 2-1 te maken, maar steeds was daar een been, voet, rug of keeper van Nivo Sparta dat/die in de weg stond/lag/liep. De bal wilde er niet in, helaas. We hadden zeker de overwinning verdiend, maar daar was wel een goal voor nodig en die viel niet. Desalniettemin kunnen we terugkijken op een, zeker in de tweede helft, goede eerste competitiewedstrijd en we kijken met vertrouwen naar de tweede wedstrijd van het nog prille seizoen, a.s zaterdag om 9 uur in Eethen tegen GDC MO13-1.