SteDoCo speelt thuis tegen FC Rijnvogels

SteDoCo speelt thuis tegen FC Rijnvogels

20 maart 2018 19:30


Aanstaande zaterdag speelt SteDoCo een thuiswedstrijd tegen het Katwijkse FC Rijnvogels.
In het vorige seizoen waren de clubs ook elkaars tegenstander. Onze gasten wonnen toen beide wedstrijden. Ook de in december 2017 gespeelde wedstrijd werd door de Katwijkse ploeg gewonnen

FC Rijnvogels startte deze competitie als één van de titelkandidaten. Daar is tot nu toe nog weinig van uitgekomen. Wel presenteert de club zich als een goede hoofdklasser, want met 28 punten uit 22 wedstrijden wordt een keurige 7e plaats ingenomen. Vorige week werd met 2-1 van Swift gewonnen.

SteDoCo verkeert momenteel in een moeilijke fase. Er worden wel elke week punten bijgeschreven, maar de wedstrijden verlopen erg moeizaam. Ook de zepert tegen eersteklasser GRC14, een wedstrijd voor de EM-cup (1-1 en verlies middels penalty’s), zal niet bevorderlijk zijn geweest voor het zelfvertrouwen. Of zal dit er juist toe bijdragen, dat er uit een ander vaatje getapt gaat worden? Hopelijk zal het laatste voor komende zaterdag van toepassing zijn en kunnen we om kwart over vier terugzien op een puike wedstrijd, waarbij dan ook nog eens 3 punten zijn behaald. Bovendien blijft dan de hoop op deelname aan de nacompetitie, voor promotie naar de derde divisie, in leven.

Succes.

Koos Klein.

 

De pupil van de wedstrijd is deze keer Isa Boer, speelster van SteDoCo MO11-1.


 

De wedstrijdsponsor is:

Jord Oil & Gas Systems B.V. uit Capelle a/d IJssel.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!