Rijksstraatweg 113
4254XC
SLEEUWIJK
tel. 0183-301924

Zaterdag werd de wedstrijd tegen Sleeuwijk met 2-1 verloren. In een gelijkopgaande wedstrijd moesten de punten helaas in Sleeuwijk gelaten worden.

Het zijn altijd spannende en gelijkopgaande wedstrijden tegen Sleeuwijk en dat was zaterdag niet anders. Helaas was Fanny niet fit genoeg om op doel te gaan en stonden er tijdens de wedstrijd 3 verschillende meiden op doel. In de eerste helft bleef het 0-0 ondanks dat SteDoCo een aantal goede kansen had om op voorsprong te komen. De tweede helft leek Sleeuwijk wel iets sterker en na amper een kwartier maakte Sleeuwijk de 1-0 uit een beetje een frommelgoal. Er was nog niets aan de hand, want er was nog ruim een half uur om het recht te zetten. Maar 3 minuten later stond het ineens 2-0 dankzij een werkelijk prachtig afstandsschot van de nummer 10 van Sleeuwijk.

Maar de ruggen werden gerecht, de schouders eronder gezet, de keeper nog een keer gewisseld en alles op de aanval gezet. En jawel, de 2-1 viel uit een vrije trap van Lysanne. Kiera tikte de bal attent binnen. Er werd van alles geprobeerd, Sleeuwijk deed er alles aan om tijd te rekken, SteDoCo kreeg nog een aantal kansen, maar het mocht niet zo zijn. De punten bleven in Sleeuwijk. MO20 staat nog steeds op een derde plaats en zaterdag gaat de reis naar Hei- en Boeicop om het op te nemen tegen de koploper HSSC ’61.