Sportlaan 1
4286ES
ALMKERK
tel. 0183-401802

Zaterdag speelde MO20-1 gelijk tegen ST Almkerk/Altena. Het werd in Almkerk 1-1.

Later

Iets later dan gepland ging de reis vanaf Hoornaar naar Almkerk. Gelukkig is het niet ver rijden en kon er nog op tijd aan de warming-up begonnen worden. En die was wel nodig, want het was toch best fris binnen en buiten de lijnen.

Gelijk opgaand

De eerste helft zagen we een gelijk opgaande wedstrijd tussen 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Grote kansen werden er aan beide kanten niet gecreëerd en als er al een kans kwam van de tegenpartij stond Fanny haar mannetje in het doel. De tweede helft ongeveer hetzelfde beeld. Maar toch kwam de thuisploeg op voorsprong dankzij een sterk wapen, namelijk de hoekschop. In een vol strafschopgebied lukte het Almkerk/Altena om te scoren.

Schade

Nog 20 minuten om de schade te repareren voor de meiden van SteDoCo. De schouders werden er nog eens onder gezet en tien minuten na het openingsdoelpunt scoorde SteDoCo dankzij een sterk wapen, namelijk het schot van Isa. Vanaf de rechterkant, in de buurt van de hoekvlag nam Isa de bal op de pantoffel met de bedoeling een puike voorzet af te leveren, maar de bal zeilde zomaar het doel in, achter de verbouwereerde doelvrouw. Van Basten-EK88 2.0!

Het werd aan het eind nog spannend maar uiteindelijk werd er niet meer gescoord en staat SteDoCo nu op 5 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week is er geen voetbal ☹. Op 25 februari is de uitwedstrijd tegen Achilles Veen MO20-1.