4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling

De oefenwedstrijd op dinsdagavond werd met 2-0 gewonnen tegen Jong Sparta. Belangrijker dan de uitslag was het feit dat reserves en enkele jeugdige talenten speeltijd kregen.

Ook bij tegenstander Jong Sparta, dat 9e staat in de Jack’s League, stonden de reserves en andere talenten in het veld. En talent hadden de jongelingen uit Rotterdam. Er werd goed en soms mooi gevoetbald. Akram Salhi, basisspeler bij SteDoCo en met een verleden bij de Sparta jeugd was in zijn element in deze wedstrijd. Hij werd na 70 minuten gewisseld en kreeg de complimenten van de technische staf. Ook in deze wedstrijd mochten Wesley van Butselaar, Nathan Versteeg en Lars van Duuren laten zien wat ze konden. Helaas waren het maar 20 en 10 minuten.
De doelpunten kwamen van de voet van Junior Ebobo en het is mooi voor de spits dat ie scoorde. Het waren niet de moeilijkste ballen die hij  tegen het net  trapte, maar het is altijd goed als een spits scoort.

Zaterdag speelt SteDoCo uit tegen Harkemase Boys, aanvang 14:30 uur