4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling

Dinsdagavond speelde SteDoCo een oefenwedstrijd tegen Jong FC Dordrecht, dat uitkomt in de Derde divisie voor teams onder 21. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel

Ongelijk

Deze wedstrijd was vooral bedoeld om spelers die niet of nauwelijks aan spelen toekomen de gelegenheid te geven het ongelijk van de trainer te bewijzen dat ze op de bank zitten. Dus zagen we Lars Bleijenberg, Etiën Mariana, Dylan de Braal, Ingo van Weert (zijn eerste wedstrijd sinds bijna een jaar), Milad Intezar, Hermon Tekleab, Junior Ebobo, Everon Pisas en Redouan el Hankouri in actie. De één speelde een goede wedstrijd, een ander had wat meer moeite om zich positief in de kijker te spelen. Verder gaf coach Rick Adjei 5 jonge talenten uit het 2e een kans. Nathan Versteeg en Wesley van Butselaar begonnen in de basis en deden het uitstekend. Nathan speelde op de voor hem onwennige linksbackpositie, maar het ging hem uitstekend af. Wesley scoorde zelfs de 2-1 met een hard en laag schot. In de tweede helft kwamen Lars van Weverwijk, Lars van Duuren en Niels van Hoek in het veld. Adjei coachte positief en liet regelmatig zijn genoegen blijken als één van de jongelingen een goede actie had. Prachtig om te zien dat de jongens deze kans krijgen.

Rap

De wedstrijd was vooral in de eerste helft leuk om naar te kijken met doelpunten die elkaar rap opvolgden. Het was goed om te zien dat Ingo van Weert weer eens een wedstrijd kon spelen. Hij scoorde de 1-1 met het hoofd. De 3-2 was uit een penalty van El Hankouri. De 3 doelpunten van Dordt werden gescoord door Ocean Polonius. De volgende oefenwedstrijd is op 18 oktober tegen SVW, maar eerst volgt de competitiewedstrijd tegen ASWH, zaterdag om 14:30 uur in Hoornaar.