Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Het tweede elftal van SteDoCo won thuis verdiend met 4-0 van buurman Meerkerk 2.

Leuk

SteDoCo 2 is ingedeeld in een leuke competitie met tegenstanders uit de (nabije) regio als Arkel, Ameide, Asperen, HSSC ’61, Peursum en dus ook Meerkerk. De verwachtingen waren hooggespannen in Hoornaar, want de eerste 2 wedstrijden (tegen Kozakken Boys en Heukelum) werden gewonnen. Het 2e is een mooie mix van ervaring (o.a. Chris Boom, Sam Versluis en de 3 gebroeders de Jong) en jonge talenten, die vorig seizoen nog in de JO19 speelden. Het was al snel duidelijk dat SteDoCo de lakens zou uitdelen, het was heer en meester op het veld. Dat resulteerde na een klein half uur spelen in het openingsdoelpunt door Lars van Weverwijk, die simpel kon binnentikken na een mooi steekballetje van good old Sam Versluis. Met deze 1-0 voorsprong ging SteDoCo de rust in, ondanks mogelijkheden op meer doelpunten.

Aanvallen

Na de rust ging SteDoCo verder met waar het in de eerste helft mee bezig was; aanvallen en kansen creëren.  In de 69e minuut was het dan toch raak. Max van Iperen gaf op rechts strak voor en Sam Versluis knalde de bal hard tegen de touwen : 2-0. De 3-0 was een ongelukkig eigen doelpunt van  Meerkerk toen Hugo van Es de bal de 16 in passte en de eindstand werd op 4-0 bepaald door Lars van Duuren. Wesley van de Butselaar passte met buitenkant voet naar de opstomende Lars en die omspeelde de keeper en kon daarna simpel binnentikken.

Al met al een verdiende overwinning voor de mannen van coach Marco Maruccia. Zaterdag is de volgende wedstrijd in de 2e klasse D en wel Lekvogels 2 – SteDoCo 2. Aftrap in Lexmond om 14:30 uur. U bent van harte uitgenodigd.