Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Zaterdag werd de wedstrijd tegen HSSC ’61 (Hei en Boeicop Schoonrewoerd Sport Combinatie) met 3-0 verloren.

De zon scheen uitbundig op het prachtige en nette sportpark in Hei en Boeicop. In de wind was het nog best fris, maar uit de wind, op het terras was het goed toeven. Die wind hadden de meiden in de eerste helft mee. En ik denk mede daardoor regen de kansen zich aaneen. Maar waar er in de laatste 2 wedstrijden maar liefst 21 x gescoord werd viel het doelpunt niet. Sterker nog, bij een spaarzame uitval in de eerste helft van de thuisploeg was het meteen raak. SteDoCo was vaak genoeg dichtbij, maar lat en een goede doelvrouw zorgden er voor dat er met een 1-0 achterstand gerust werd.

De tegenwind in de tweede helft was in het nadeel van SteDoCo. Er werd wat minder op de helft van HSSC gevoetbald. En de counters van HSSC met hun snelle spits waren levensgevaarlijk, want na een kwartier in de 2e helft werd de voorsprong verdubbeld door di spits en weer een kwartier later viel ook nog het derde doelpunt uit een counter. Zo eindigde de wedstrijd in een geflatteerde overwinning voor HSSC ’61, maar als de kansen (in de eerste helft) niet benut worden, dan kan dit gebeuren.

Zaterdag de laatste wedstrijd in deze competitie, thuis om 12:15 uur tegen de girls van Kozakken Boys MO20-1. Daarna (vanaf 29 oktober) volgt de tweede fase met een nieuwe competitie van ongeveer 7 wedstrijden.