Rijksstraatweg 113
4254XC
SLEEUWIJK
tel. 0183-301924

Zaterdag was de eerste echte wedstrijd van de meiden van MO20-1. In en tegen Sleeuwijk werd met 3-2 verloren.

Zonder 3 vaste MO20 meiden werd naar de “overkant” gereisd. We hadden ons voorbereid op een flinke omweg in verband met de afsluiting van de Merwedebrug, maar op zaterdagmorgen kwam een positief bericht vanuit Schelluinen: de brug was open!  We konden dus 3 kwartier later vertrekken.

De wedstrijd begon voor SteDoCo slecht en binnen 10 minuten was het al 2-0 voor de thuisploeg. Er werd hier en daar al gevreesd voor een telraamscore. Gelukkig herpakten de meiden zich en werd de wedstrijd wat gelijkwaardiger. SteDoCo bood beter tegenstand en na een half uur was Sophie er vandoor. Ze ging alleen op de keeper af, maar haar schot werd gestopt door de keeper…. met haar handen…. buiten het strafschopgebied! Hands dus! Ze mocht blijven staan van de scheidsrechter, maar de vrije trap werd door Isa wel tot doelpunt gepromoveerd: 2-1.

Helaas viel in de 2e helft na 25 minuten spelen de 3-1. Martin vlagde voor buitenspel, omstanders langs de lijn beaamden dat, maar de scheids negeerde het vlagsignaal en liet doorspelen met als gevolg dat de 3-1 een feit was.  SteDoCo vocht wat het waard was en de beloning kwam vlak voor tijd. Het was weer Isa met een prachtig schot van afstand. Het was 3-2 met nog een paar minuten te spelen. SteDoCo mocht zelfs hopen op een puntje, want er kwam nog 2 corners. Die leverden helaas niets op en zo moesten de meiden genoegen nemen met een zure nederlaag.

Zaterdag wordt in Hoornaar om 14:30 uur afgetrapt tegen GVV ’63