4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling

Na een razendsnelle tegengoal wist SteDoCo de schade in de tweede helft te repareren en won het uiteindelijk verdiend met 2-1 van vv Spijkenisse.

Handen

Dinsdagavond moest Etiën Mariana heel wat handen schudden. De rechtsback voetbalde heel lang bij Spijkenisse, voordat hij naar SteDoCo kwam. Het waren vooral de handen van de staf en supporters, op het veld zal hij niet zoveel bekenden hebben gezien denk ik. Helaas kwam Etiën niet in actie. In de eerste helft stond Jurian Hobbel rechtsback, na tien minuten in de tweede helft nam Milad Intezar die plek in. Spijkenisse, uitkomend inde Vierde divisie speelde in de tweede helft met 10 nieuwe namen.

Basiself

We naderen de seizoensopening op 20 augustus en ook de wedstrijd tegen Spijkenisse heeft Rick Adjei kunnen gebruiken om naar de ideale basiself te groeien dan wel te werken. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden, er zullen knopen doorgehakt moeten worden. In de eerste helft stond bijvoorbeeld het (vaste) koppel Yannick Cortie en Dylan de Braal in het centrum van de verdediging. In de tweede helft Jeffrey van Nuland en Ibi Touré. Kiest Adjei voor Junior Ebobo in de spits of voor Joran Schröder? Wie gaan er op de vleugels spelen? Vragen vragen vragen en Adjei en zijn helpers zullen de antwoorden weten, wellicht voor sommige posities nu al, voor andere posities nog niet.

Kadootje

Zo is de keeperspositie nog niet ingevuld denk ik, dus is het nog spannend voor zowel Maarten de Fockert als Lars Bleijenberg. Deze laatste stond dinsdag in het doel, maar maakte in de eerste minuut een verkeerde inschatting, waardoor Adam El Fazzazi de bal pardoes in de voeten gespeeld kreeg en de vrijstaande Tiemo de Man kon bedienen, die dit kadootje meteen uitpakte: 0-1. Spijkenisse was aan het begin sowieso wat feller en scherper dan SteDoCo en het duurde even voordat SteDoCo wat meer bij de les was. Het was echter nog niet het beste spel wat SteDoCo liet zien. Grote kansen konden we, van beide kanten niet noteren. In de tweede helft ging SteDoCo beter voetballen met al snel een bal op de lat van Redouan el Hankouri. Na 10 minuten in de tweede helft werden 8 spelers gewisseld en werd de druk op Spijkenisse opgevoerd. Het resulteerde dan uiteindelijk in twee verdiende doelpunten. Elvio van Overbeek scoorde op aangeven van Jesse Wielinga de 1-1 en amper 5 minuten later kon Ibi Touré op aangeven van Elvio de winnende maken.

De laatste kans (voor trainers en supporters) om iedereen aan het werk te zien voordat het echte werk begint is a.s. zaterdag. De wedstrijd tegen WV-HEDW (4e divisie) begint om 12:00 uur.