SteDoCo wint laatste oefenwedstrijd eenvoudig - SteDoCo

SteDoCo wint laatste oefenwedstrijd eenvoudig

SteDoCo wint laatste oefenwedstrijd eenvoudig

SteDoCo 1

4 - 1

WV-HEDW 1

Datum

13 augustus 2022 12:00

Accommodatie

Sportpark SteDoCo
Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling

Na een waarschuwing in de vorm van een tegendoelpunt behaalde SteDoCo uiteindelijk een eenvoudige overwinning op 4e divisionist WV-HEDW uit Amsterdam.

 

Afgetekend

WV-HEDW (Wilhelmina Vooruit-Hortus Eendracht Doet Winnen) is met 2000 leden en 50 seniorenteams de grootste voetbalvereniging van Nederland en huist op Sportpark Middenmeer. Het eerste team werd vorig seizoen afgetekend kampioen in de 1e klasse A. Komend seizoen gaan ze het proberen in de 4e Divisie B.

 

Afzegging

Na de afzegging van Ali Messaoud besloot ook Mounir el Hamdaoui niet naar SteDoCo te komen. Onze technische man Cees Lagendijk was inmiddels al druk bezig met enkele potentiële vervangers. Het zijn uiteindelijk Sjaak Kuypers (o.a. ex NAC) en Akram Salhi (o.a. ex Sparta en Twente) die de selectie op de gewenste sterkte hebben gebracht. Beide spelers mochten zaterdag weer minuten maken. Sjaak scoorde zelfs twee keer. De overige doelpunten kwamen van de voeten van Redouan El Hankouri en Ibi Touré.

 

Grote vraag

De grote vraag is de komende week onder andere met welke 11 spelers Rick Adjei zal gaan starten in de eerste competitiewedstrijd tegen DVS ’33 Ermelo. Zijn het de 11 die afgelopen zaterdag gestart zijn? Dus El Hankouri en Elvio van Overbeek op de flanken en Joran Schröder als spits? Met Sjaak, Akram en Steven Edwards op het middenveld? (Wat was Steven toch lekker alert, attent en fel op dat middenveld). Met Jesse Wielinga, Jeffrey van Nuland, Ibi Touré en Jurian Hobbel in de achterhoede? Maarten de Fockert op doel? Of kiest Adjei toch nog voor andere namen? De meeste posities zal hij wel in zijn hoofd ingevuld hebben, wellicht denkt hij nog na over een paar spelers/posities.

 

We zullen het zaterdag gaan meemaken, in Ermelo, om 15:00 uur.

 

Tot dan!

 

WZDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!