Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

De eerste competitiewedstrijd tegen Rhelico werd met maar liefst 9-0 gewonnen. Een goed begin is het halve werk!

Eenrichtingsverkeer

En de meiden begonnen de wedstrijd zelf ook goed, want na 10 minuten stond het al 2-0. Het was eenrichtingsverkeer op het doel van de tegenstander, maar de keeper deed haar werk meer dan uitstekend en er werd niet meer gescoord in de eerste helft. Er waren genoeg kansen, maar de bal wilde niet in het doel. SteDoCo-doelvrouw Fanny had die 40 minuten helemaal niets te doen. Dat is aan de ene kant fijn, maar aan de andere kant was een beetje beweging met deze kou welkom geweest denk ik, want koud was het!

Goed gevoel

De 15 minuten rust deed de meiden goed, want de score werd in de tweede helft gestaag uitgebouwd. Uiteindelijk vonden 5 verschillende meiden het doel en dat is een mooi resultaat. Wat misschien nog wel mooier was, was dat er regelmatig goed gevoetbald werd door SteDoCo. Dat belooft wat dit seizoen! Het 10e doelpunt werd niet meer gescoord, maar dat deerde niet. De meiden gingen met een goed gevoel van het veld. Fanny was ook blij, want in de 2e helft had ze wat meer te doen en toch de nul gehouden!

Zaterdag is er een uitwedstrijd in Tiel. Er wordt om 9 uur afgetrapt tegen TEC.