Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Zaterdag eindigde de wedstrijd tegen koploper en titelkandidaat Meerkerk MO17-1 in een 0-0 gelijkspel. Een terecht resultaat.

Vaste krachten

SteDoCo miste voor deze wedstrijd in de verdediging vaste krachten Nessa en Lieve, maar dat werd door de rest uitstekend opgevangen. Voor doelvrouw Fanny (ze keepte weer een foutloze wedstrijd) stonden Fleur, Lysanne, Ilse en Fleur. Op het middenveld Lieke, Tessa, Loïse en Jasmijn.  Voorin Dominique en Noëlle. Wissels waren Noor, Isa T en Salomé. Sommige meiden van de MO15 hadden al een wedstrijd in de benen, dus nog een wedstrijd hakt er dan wel in, zeker tegen een sterke tegenstander als Meerkerk.

Krimp

In de eerst helft kwam SteDoCo bijna niet in het stuk voor. Het spel speelde zich voornamelijk op de helft van de thuisploeg af. Er werd gehoopt op uitbraken van de snelle spitsen Noëlle en Dominique, maar de verdediging van Meerkerk gaf geen krimp. Aan de andere kant was Meerkerk wel beter, maar creëerde het geen uitgespeelde kansen, want ook de verdediging van SteDoCo gaf niks weg. En anders stond er nog altijd een keeper van formaat op doel in de persoon van Fanny.

Snelheid

De tweede helft gaf een compleet ander beeld. SteDoCo voetbalde beter en Meerkerk werd achteruit gedrukt. Er werd weer meer gecombineerd zoals in de gewonnen wedstrijd tegen Kozakken Boys en er zat nog meer snelheid in de ploeg met Isa T en Noor. Helaas werd er niet gescoord en omdat Meerkerk aan de andere kant een hele grote kans vrij voor doel onbenut liet eindigde de wedstrijd in een terechte 0-0. Ondanks dat je altijd wil winnen denk ik dat de meiden hier tevreden mee kunnen zijn.

Volgende week is er geen wedstrijd. De eerstvolgende is op 30 oktober, om 12:30 uur in en tegen Papendrecht.