Reeweg 75 B
3342AA
HENDRIK-IDO-AMBACHT
tel. 078-6813552 (Hoofdkantine di-vr-zo)

Op een stil sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht verloor SteDoCo zaterdag verdiend met 6-0 van de naaste concurrent ASWH.

Guur

Het was koud, het was nat, het was guur en het was stil op het sportpark. Geen fijne omstandigheden om eens lekker te voetballen, maar het moest toch. Het was ook nog eens maar liefst vier weken geleden dat de meiden hun laatste competitiewedstrijd speelden. Aan het begin van dit seizoen had ASWH nog twee MO17 teams, maar die zijn lopende dit seizoen bij elkaar gevoegd tot één MO17-1.

Niveau

Vooraf dachten we dat deze tegenstander, gelet op de uitslagen tot nu toe, ongeveer van gelijk niveau aan SteDoCo zou zijn. In het veld was duidelijk dat ASWH toch iets sterker, feller en beter was. Toch konden de meiden met slechts een 1-0 achterstand gaan rusten en dat was niet slecht. Wie weet wat er in de tweede helft kon gebeuren? SteDoCo speelde al eerder wedstrijden met twee gezichten, zoals die tegen koploper Meerkerk, toen de eerste helft voor de tegenstander was en de tweede helft voor SteDoCo.

Penalty

Helaas ging het in de tweede helft slechter en scoorde ASWH nog vijf keer, waaronder eentje uit een penalty, die Fanny overigens bijna stopte! Veel kon SteDoCo daar niet tegenover stellen, behalve één grote schietkans, maar de bal ging naast/over. SteDoCo miste helaas de felheid en scherpte die het bijvoorbeeld wel had tegen Kozakken Boys en in de tweede helft tegen Meerkerk en de tegenstander was dodelijk effectief, waardoor het nog best een grote nederlaag is geworden.

Voor nu is het afwachten wat er verder met de competitie gaat gebeuren, dus weet ik niet of er over twee weken weer een wedstrijd is. Aanstaande zaterdag was er sowieso al geen wedstrijd.