Sluisweg 131 A
3371ET
HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

Zaterdag was de eerste competitiewedstrijd sinds lange tijd voor de MO17. Helaas ging die met 1-2 verloren door een doelpunt van Hardinxveld in de laatste minuut

Vacature

Ook dit seizoen is de vacature van keeper nog niet ingevuld, ondanks herhaalde oproepen in de sociale media. Gelukkig wilden Loïse en Lysanne ieder één helft keepen. En zo moet het van wedstrijd naar wedstrijd bekeken worden. Met versterking uit de MO15, die hun wedstrijd verschoven zagen worden, konden de  meiden iets na half elf aan de wedstrijd beginnen. De eerste helft was duidelijk voor SteDoCo. Er was veel gevaar voorin en er waren kansen, het was eigenlijk een kwestie van tijd tot het doelpunt zou vallen. Maar helaas, er werd niet gescoord.

Jammer

Na rust een iets ander beeld van de wedstrijd, want Hardinxveld werd wat brutaler en gooide de schroom van zich af. Maar het doelpunt viel aan de andere kant. Loïse maakte met een mooi schot de 0-1. Niet veel later schoot ze ook nog eens tegen de lat. De tweede helft waren de ploegen wel meer aan elkaar gewaagd en het was niet zo vreemd (maar wel jammer!) dat na ongeveer een kwartier spelen de gelijkmaker viel. SteDoCo kreeg nog een handvol kansen, maar de bal wilde er niet in. Dat ging die wel aan de andere kant. In de laatste minuut scoorde Hardinxveld de winnende treffer. Lysanne had de bal in haar handen, maar de bal werd toch door de tegenstander in het doel gewerkt. De scheidsrechter (die verder een goede wedstrijd floot en lekker veel liet doorgaan) keurde het doelpunt helaas goed. Coach Henri gooide alles op de aanval en stuurde bijna iedereen naar voren, maar het mocht niet baten.

Zo eindigde de eerste wedstrijd van de competitie in een kleine teleurstelling. Maar lang kan er niet getreurd worden, want a.s. zaterdag om 12:30 uur komt Kozakken Boys MO17 naar Hoornaar.