Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Vandaag onze tweede competitiewedstrijd, tegen een tegenstander waar we nog iets goed mee hadden te maken na het verlies van vorig seizoen. Vader Harm stond vandaag weer onder de lat.

Wat we tijdens de warming-up al zagen, kwam terug in de wedstrijd, Hssc'61 met fysiek sterke spelers. In het begin had stedoco het moeilijk tegen de 2 sterke spitsen. Toch was het stedoco die voor de eerste echt grote kans zorgde. Dico krulde de bal vanaf rand 16 tegen de paal. Hierna een aanval van hssc'61, waarbij stedoco niet goed opgesteld stond en de bal bij de 2e paal ingeschoten kon worden. Ondanks het vele balbezit kwam stedoco niet tot grote kansen. Gelukkig had arie een mooie solo in huis en zorgde met een prachtig schot voor de gelijkmaker.
In de rust kwamen sam en ewout in het veld voor baris en lex.
Stedoco startte sterk en had weer het meeste balbezit. Vooral ewout oogde gretig, want met een mooie kopbal zorgde hij voor 2-1 en even later was hij er als de kippen bij voor de 3-1.
Je zou zeggen dat zo'n voorsprong voor rust zou zorgen, maar niks was minder waar. Hssc'61 ging wat meer druk zetten en stedoco liep naar achter. 10 minuten voor tijd werd het 3-2, waarbij we wederom niet goed stonden. De spits kon de bal op zijn borst aannemen en de bal over harm heen tikken. Het werd nog erger, want 2 minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Na balverlies op het middenveld (misschien een overtreding?) werd de bal, met wat hulp van de wind, prachtig onder de lat geschoten...

Een zeer onnodig gelijkspel en daar mag zeker van gebaald worden. Volgende week weer positief en laten we hopen dat een voorsprong juist voor rust zal gaan zorgen.