19 september 2020 14:30

Vandaag stond er voor de veteranen weer de start van een nieuw hopelijk mooi seizoen na een lange rustperiode van ca. 6 maanden.

Een aantal hadden doorgetraind met name achter de BBQ en een kratje 😅

De volgende mannen waren aanwezig: Cor, Oscar, Ton, Govert, Marcel, Anne, Welmer, Alexander, Jan, Frank, Rob, Henri, Martin en Dingo. Henri, Martin en Dingo.

Kozakken Boys uit is altijd een mooi affiche, mooie accommodatie met mooie wedstrijden.

Er stonden al aardig wat supporters op ons te wachten uit Spakenburg en werden aardig toegezongen tijdens de wedstrijd.

De eerste helft was een beetje onwennig, zoekende en hoe fit was/ bleef iedereen.

Stedoco had een paar kleine spaarzame kansjes, Kozakken Boys was toch de iets betere zonder dat ze echt grote kansen creëren, ééntje die net over ging omdat ze schrokken van Cor.

Helaas viel en dacht rond de 35e minuut toch de 1-0 voor Kozakken Boys na een mooie voorzet prachtig binnen gekopt en zeker niet houdbaar voor Cor.

De welverdiende rust was lekker, was toch een warme zaterdagmiddag en voor sommige ook de  puffer.

In de rust de nodig wissels, omzettingen en tactische bespreking.

Stedoco begon sterk aan de 2e helft met name Oscar met 2 gevaarlijke afstandsschoten.

Eigenlijk waren we heer en meester in het begin en al gauw viel de 1-1 door Frank.

We pakten door en al gauw kregen we een strafschop na een overtreding  op Henri.

Frank mocht aanleggen en helaas werd deze gestopt, keeper lag (vooraf) in de goede hoek.

Helaas voor Kozakken Boys ging Stedoco op de goede weg door en na een schrimmige viel de bal voor Frank en die haalde uit, 1-2.

Helaas daarna bleven een aantal nog juichen en hoopte dat Rick Adjei zijn doelpunt had gezien en Kozakken Boys maakte de 2-2.

Helaas kregen Frank, Henri en nog een paar een aantal kansjes maar die kregen ze er niet in.

Bij Stedoco ging de gedachten na laten we maar stand houden bij 2-2, want de krachten vloeien weg en ook een aantal spelers vielen uit met lichte klachten.

Kozakken Boys geloofde er nog in en die zetten nog even aan en dan valt toch helaas net voor tijd de 3-2.

Met nog 1 minuten voetballen viel niets meer te forceren

Einde wedstrijd.

Helaas onnodig maar denk dat we allemaal weer blij waren om te kunnen voetballen.

Na de wedstrijd onder een genot van een drankje en de Javaanse de wedstrijdbespreking, de nodige grappen en een filmpje van iemand die op de Love Boat zat, sorry lag.