0 - 0

Asperen MO15-1

2e klasse 14

10 oktober 2020 12:30

Zaterdag 10 oktober kwam Asperen Mo15 bij ons op bezoek. Allereerst onze complimenten hoe het ondanks alle maatregelen is geregeld op SteDoCo. De chauffeurs van de tegenstanders worden voorzien van een bak koffie en in de kleedkamers staat er in de rust voor de teams drinken en koffie voor de leiders/trainers. Zo’n bakkie op zaterdag smaakt altijd goed!

Mo15 heeft veel pech qua blessures en ‘Corona’. Het is af en toe puzzelen, maar met hulp van de jonge meiden van Mo17 en een enthousiaste groep meiden van Mo13 die graag willen lukt het tot nu toe prima. En hoewel de samenstelling elke keer wisselt zien we dat ze zich goed staande houden in deze competitie.

Asperen staat 2e. Wij 5e. We verwachtten dan ook een pittige strijd. Trainer Alexander was er vandaag niet, dus Nicole en Natasja moesten het samen met de meiden gaan doen. Van Alexander kwamen er wat tips via de app, de opstelling was toen al bijna rond (met hier en daar wat inbreng van de meiden) dus de tips alleen even verifiëren. Klopte gewoon hoor, dus geen slecht begin.

Helaas viel Jasmijn uit in de warming up. Weer even wat verschuiven. Vorige week zagen wij al dat hoe we ook ‘mixen en matchen’ er staat een team . Vanaf het begin was het een leuke wedstrijd. Het ging aardig gelijk op. In de eerst helft was het wel Asperen dat meer aan aanvallen toe kwam, maar onze verdediging stond als een huis. Er werd geknokt voor elke meter en als er één voorbij werd gerend, want Asperen had echt wel snelle meiden,  dan was er een teamgenootje om te helpen.  Onze verdedigers van vandaag: Kiera, Meike, Carlijn, Ilse en Nessa.

Aan het einde van de eerste helft durfde ons middenveld meer aan te gaan sluiten als we gingen aanvallen, hierdoor kregen wij ook zo onze kansen.

Prima eerst helft en onze meiden waren wel verbaasd dat het nog 0-0 stond, aangezien de meiden van Asperen hadden gezegd (een aantal zitten bij elkaar op school) dat ze wel even gingen winnen bij ons. Dat ze dat dan ook gelijk geloven daar moeten we nog wat aan doen ;-), maar de eerst helft zorgde voor optimisme.

In de rust even gecheckt wie er nog fit zijn en hoe we het zo vol kunnen houden en wie weet zit er nog meer in….

We moesten wel weer het e.e.a. verschuiven, onze joker van vandaag was Sophie. Vele posities gestaan en allemaal volbracht.

En waar wij ook blij mee waren. Lara heeft weer minuten gemaakt na een vervelende blessure. Op de goede weg terug!

De goede wedstrijd werd doorgezet in de 2e helft. Het middenveld heeft heel wat meters gemaakt. Door het harde werk van deze toppers: Tess, Isa, Sam, Sophie en Lara waren wij nu degene die meer konden aanvallen. En daar zaten mooie aanvallen bij van onze voorhoede Dominique, Luna en Britt. Helaas werd dit niet beloond met een doelpunt. Op het einde werd het nog wel spannend want Asperen kreeg nog wat kansjes. Paar keer ook wat drukte voor ons doel, maar er werd alles aangedaan om die bal weg te krijgen en anders hadden we keepster Fanny nog, die haar doel knap schoon hield.

Eindstand 0-0. Met elkaar een mooie wedstrijd neergezet!

Wij bedanken Marco voor de mooie foto’s, Ralph voor het vlaggen en scheidsrechter Anne voor het leiden van deze wedstrijd.