Protocollen wedstrijdbezoekers Heren 1 - SteDoCo

Protocollen wedstrijdbezoekers Heren 1

Protocollen wedstrijdbezoekers Heren 1

18 augustus 2020 11:00


Beste voetballiefhebbers,
Nu de competitiewedstrijden en ook de de thuiswedstrijd in de voorronde van de TOTO KNVB beker op zaterdag 29 augustus dichter bij komen, gaan we de komende weken toeschouwers en ook kantine bezoekers registreren. Hiermee gaan we kijken of we ook een aantal uit-supporters kunnen plaatsen volgens het Corona protocol.


Registreren:
Vanaf maandag 17 augustus is registreren voor alle bezoekers op ons complex tijdens de wedstrijden van heren 1 verplicht. Vanaf 1 uur voor de wedstrijd tot het einde van de wedstrijd worden alle komende gasten geregistreerd. Voor het registreren moeten bezoekers zelf een formulier invullen en bij aankomst inleveren bij de kaart controlepost. U kunt registreren via deze site of door het handmatig invullen van een formulier af te halen bij de controlepost. 

Entreebewijzen:
Voor de competitie en bekerwedstrijden moeten alle bezoekers naast een registratieformulier ook een toegangsbewijs kunnen tonen. Voor vaste supporters en leden gelden de pasjes. Voor overige kunnen toegangsbewijzen worden gekocht bij de kaartverkoop.

Looproutes en blauwe stippen:
In de kantine en naar het veld zijn gemarkeerde looproutes aangebracht.
Rondom het veld zijn op 2 meter afstand 340 blauwe stippen aangebracht. 

Tribune:
Omdat ook op de tribune de 1,5 meter afstand erg belangrijk is, zijn er veel stoelen afgekruist met geel-zwart band. Op deze stoelen mag niemand plaats nemen en is het aantal stoelen op dit moment zeer beperkt. (van de 300 stoelen zijn er nu maar 60 beschikbaar) Graag voorrang voor ouderen en mindervaliden personen.

Het SteDoCo bestuur doet hiermee een dringend beroep op alle bezoekers om zich aan de regels te houden, zodat we de komende tijden met elkaar kunnen blijven genieten van de voetbalwedstrijden. 

Het bestuur

 

IMG_2607.JPGIMG_2609.JPGIMG_2611.JPGIMG_2614.JPGIMG_2620.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!