SteDoCo speelt topper tegen Ter Leede - SteDoCo

SteDoCo speelt topper tegen Ter Leede

SteDoCo speelt topper tegen Ter Leede

11 april 2018 9:30


Aanstaande zaterdag speelt SteDoCo een belangrijke thuiswedstrijd tegen het Sassenheimse Ter Leede. De Roodgelen, zoals de bijnaam luidt, zijn een voetbalbegrip in de Duin- en Bollenstreek en bestaan al sinds 1930. De club is mede bekend geworden door de vrouwenafdeling, wel bekend bij SteDoCo.

Gezien de ranglijst is deze wedstrijd een topper in de hoofdklasse A. De nummers 2 en 3 spelen nameliijk tegen elkaar. Al  de gehele competitie bevinden beide clubs zich in de (sub)top. Daarbij hebben zij steeds te maken met een bijna ongenaakbaar Noordwijk, koploper in deze klasse.

Ter Leede maakt een goed seizoen door, met als hoogtepunt het behalen van de tweede periode. Wat dat betreft is de club in ieder geval al verzekerd van deelname aan de nacompetitie, waarbij promotie naar de derde divisie is te verdienen. Voor SteDoCo ligt er de uitdaging om dit in de komende wedstrijden ook te bewerkstelligen. Dit, door de derde periode te bemachtigen, of middels een hoge klassering op de ranglijst. Echter, enige misstappen van Noordwijk kunnen er zomaar voor zorgen, dat de strijd om het kampioenschap ook weer open komt te liggen, dus beide ploegen zullen er waarschijnlijk alles aan doen om vandaag driepunten bij te schrijven.

Jammer, dat SteDoCo op dit moment kampt met (langdurige) blessures. Echter, het zou geen recht doen aan de kwaliteit van hun vervangers als er in hen geen vertrouwen zou zijn. Als er door iedereen met volle overgave wordt gespeeld bestaat  zeker de  mogelijkheid dat de 3 punten in huis worden gehouden.

De heenwedstrijd in Sassenheim eindigde in een 1-1 gelijkspel.


Succes.

Koos Klein.

 

De pupil van de wedstrijd is deze keer Britt van Brouwershaven, speelster van SteDoCo MO11-1

 

De wedstrijdsponsor is:
 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!